BACK .

by - March 03, 2015

Assalamualaikum.

Hallu !

Okay senanya aku baru nak bergiat dalam blog balik setelah sekian lama menghilang disebabkan blog aku sudah hilang dipukul gelombang tak bayar domain, hehe. Senanya aku lupa nak bayar , takpalah dah blog hilang nak buat cemana kan. Biarkan.

So apa salahnya aku buat yg baru punya. K haha sampai tak reti edit blog pakai template yg baru ni, sungguh banyak perubahan wuwuuu T_T Blog SINI pun aku dah lupa password maklumlah dah nyanyuk kot hahaha . Tu time aku pandai mengedit lagi, sekarang tidak lagi .... Mohon simpati. Haha 

Takpalah pelan pelan lah bergiat semula ...

Kbye. 


You May Also Like

2 comments

Thanks mengomel :D Mmmuahh ! Kihkih