Perangai Before Cuti Sem

by - April 26, 2017

.Assalamualaikum and hi♥♥♥

AWAS! ENTRY SYOK SENDIRI NI (dah bagitau awal2 nie hehehe..)

Jap jap, perangai apa yang Yana maksudkan disini. Nak kata perangai senonoh, tak jugak.. Apatah lagi diakhir sem. Banyak yang tak senonoh ja. Hmm hehehe maybe time tu dia rasa tashabar sikit nak balik rumah en, sampaikan esok exam buku pun i dah simpan elok elok dalam beg. Ehhh ahaks okay okay 50% betul 50% tipu kahkah em em. 

Sehari sebelum exam tu, yana keluaq pi atm bayaq bil letrik la kan, dah pandai pandai duk kolej, takkan bil nak ditangguhkan yedok? Kehkeh padahai orang yang paling lewat jugak la pi bayorr erm.. Time nak keluaq tu la aku buat perangai tu. Perangai apaa ? Hmm hehehe, keluaq yang yana maksudkan disini ada lah erm keluaq bejalan dalam uitm ni lahh, nak keluar luar dari uitm memang tak mampu laa diakhir akhir sem ni atas alasan pokai nomenii k nomeni.. Hehehe

Nilah perangai syok sendiri yang aku buat dalam bilik sampaikan rumet iolss pening haa. Sebab yana berjanji pada dia nak keluar makan sekali la kat dewan makan kat situ, dia bgtau last minit siapa suruh, hahaha 3 jam lerr gua siapp sebab tiba tiba mood nak melawa tu datang en, so terpaksa la membe gua tunggu gua siap haha. Dah la lambat siap, sempat lagi gua menyelpie tauu. So disini lahh perangai yang gua telah lakukan. Gua menyakiti hati membe gua hahahahahaha sebab siap berejam kehkeh.. Siapa takleh tunggu aku siap, aku akan mintak diorang supaya pi dulu jangan tunggu aku, sebab aku jenis tak suka orang kejan aku. So kalau nak detim ke nak ajak outing last minit pun paling awai bagitau 2 jam awai takpun 3 jam awai lg bagus. hehehe

So disini lahhh perangai sebelum habis sem yang saya lakukan haha bukan apa takut TERRRrindu pada bilik di kolej, padahal next sem masih di bilik yang sama kahkah acah je lebih muehehe





Nilahh perangai before cuti sem iolss buat atas sebab bosan wehh roomate lain semua pakat dah balik. Aku ni antara mangsa habis exam lambat tauu. Sebab tu jadi gila sikit. Rasa nak main mekap mekap haa. Roomate aku lagi sorang tu pun dah habis exam act, cuma dia memang balik lambat ada program. So dia lah menemani aku disini. Pi makan pun sekali lah kiranya, hehe. Nasib dia penyabar jerr dengan aku nie haa siap berejam jam kehkeh.. HAA SIAPA HOBI DIA MAIN MEKAP MEKAP BILA BOSAN? Haa Kita Geng ! :p

Siapa ada roomate macam aku ni memang kena banyak bersabar sikit sebab aku jenis ikut kepala aku, taksuka lu boleh pi men jauh jauh. Yedok? Haha aku loneranger yang berjaya hehe, jenis aku pi kelas balik kelas sorang2. Aku bukan laa jenis berpuak puak macam geng perempuan yang lain. Huuu tapi aku always happy sebab dapat minum ice blended chocolate yang ada buble tuu n makan tomyam wuuu, thats my happiness. Hehehe (sebab tu tak kurus2, makan ja hang tau noh yana)

Xoxo!
YanaJie.

You May Also Like

6 comments

  1. yana pakai foundation jenis apa ? nampak kulit smooth sangat ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam gambar ni yana pakai doll skin foundation Sendayu Tinggi,n dap dap sikit bb cushion maybeline :D Sebelum apply foundation, yana pakai fixing spray then serum dap dap sikit pastu apply primer argan dari Sendayu Tinggi jugak. Baru la tempek foundation hehe. kalau ada mosturizer pun lebih bagus. apply sebelum pakai fd, nanti muka pun jd glow :p hihi

      Delete
  2. Hamboiiii nak pergi mana lah tu melawa sangat ha? hahaha kesian dekat rumet tu kena tinggal. kalau syed dah tinggal dah tu. yana jalan la kaki :P (gurau gurau)

    ReplyDelete
  3. Ciannn pokai...ada kakak pun kaki pow :P

    ReplyDelete
  4. Hahaha .. kazen sy pun suka bermekap juga bila boring. Sy tak penah pakai mekap atau istilah yg sesuai takut dgn mekap hahahaha xD

    ReplyDelete
  5. comey adik .. wahhh..cantik contact lens adik.

    ReplyDelete

Thanks mengomel :D Mmmuahh ! Kihkih