Lama Sangat Nohh?

by - July 13, 2017

.Assalamualaikum hampaaa!

Apa yang lama sangat nie yana oi? Yala lama laa tak on, dah namapun tak on, macam mana blog nak berupdate kann ? Maklum lah sunyi sepi since sebelum puasa sampai habis raya lak tu. Kekeke..

Macam mana boleh update ni? Dah cakap lama tak on kannnn. Mana taknya, kakak aku kan blogger sepenuh masa, siap amik tempahan bagai, banyak kali jugak dia hasut aku, tapi gagal. (padan muka, hahaha) , maybe mood nak menulis ada, tapi tak ada topik apa yg nak dibincangkan dalam entry gua nie, banyak merapu n mencarut ja. So, alang ii lappy(laptop) ada depan mata aku pun on laa sebab rasa macam nak share jugak pic raya macam kawan ii blogger yang lain. hihi tak salahkan. Kalau rasa semak mata jangan tengok takut nanti muntah hijau, susah ii ja nak ke klinik hihi. 

Haaa, hampa semua tema raya haritu kaler apa? Takmau share ii sikit kaa, hehe aku tahun ni tema hijo, tapi tak berapa nak tema jugaklah sebab raya aku macam tak berapa nak cun sikit tahun ni hihi tapi tak menjadi halangan untuk aku nak selfie, yedakk?

Yeayy time to payung gambaqqq, "jangan kata hakak not umbrella hihi" . Maaf tak sempat mekap lawa ii hari raya pertama haritu. (Alamak tak wish congrats pun kat hakaks kita time dia tunang haritu, em em next entry la nohh, tunggu next year pulak lah kakaka)

Ayuh jamu mata tengok pic yanajie "beraya" , maklomlah kuih raya takderr tahun nie, sapa sapa ada buat open house tu bawak ii la beringat sama kat ceqq niii :') HAHAHA guwau guwau..

✿ SELFIE DALAM KERETA ✿


sakan bakhang dia tidoqq!

Tudia tidoq tak sedaq apa dah :')

Selagi tak sampai rumah nak beraya, lena dulu la nohh

Apsal sepesen ja aku selpie ni hahaha

Kita ada penyebuk setia yg nak selfie bersama, one of my fans :')

Kita payung sikit muka sakan tidoq tu

kalau tidoq tak ternganga tu bukan caca laa diknon uii

Lepas kena kutuk baru tutup mulut ahaks
🌟SELFIE RAYA DEKAT RUMAH ORANG (RUMAH PERTAMA) 🌟

Wif si bongsuuuuu

bongsu kita dah macam kakak sulong kita dah xD

Mana satu kakak mana satu hadik ni haa kaih kaih :3

bongsu saya tu baru form oneee naaa


Syok sendiri balikkk

Syoksendiri lagiii

Masih syok sendiri.....

Setelah syok sendiri, kitaaa post pulak boyfie kecik kitaaa!

mohon tegodaaaa dgn abam seksi gebu paupau kita nihh

haa tudiaaa payung lobang hidung pojaan hampa sikettt. tak padan ngan gigi dua batang :')

Eh ada awekkkk, kena tutup mulut sikit nihhhh :'*

Adennn payung pipi bakhanggg.. Belakang Aden tu Dania! Standard 1 nohhh..

Haiii sikit kat abam gebu kita nii
✨SELFIE RAYA DI RUMAH ORANG (RUMAH KEDUA)

Nak acah elok laa konon muka serius ii ni, tapi dah macam orang panas baran nak mengamuk naik angin dah bila tengok ni hahahahahaha

daqpesss sikit

oke dengan bongsuuu lagi, tahun ni kami raya berdua aje hm hm T_T so pic ngan family takda tahun nie. so sad..

harap ii laaa tahun ni last bujang HAHAHAHA, eh caption tak semena menaa, oke hai bongsu, bila nak habis skolah ni? >_<

Nah busu payung gambaq dekat ii sikit. asyik selfie duduk jaa, pungkok berat sangat kaa nak berdiri pun dah takleh dah? :')

Haaa tudiaaaaa~~ tinggi dakk hehe

Alamak perut penuh kuih raya time ni, jangan tanya pasepa perut 3D sebab selama ni kan 2D ja  :')

Hatni pasai takdan apa lagi, cameragirl dah pi snap. ni candid yang aku pun tak pasan bila wujudnya gambo ni.. tapi dua taruk ja masuk sini huahua

Uishh bila aku sorang ii ja baru nampak tinggi, bila dengan hadik bongsu ? Ma Shaa Allah dah rasa macam diri ini kerdil, tinggi aku 155 kut, tinggi kut tu, pasepa si bongsu lagi tinggi ni!!

Tangkap gambaq ngan budak ni laaa baru nampak aku tinggi ehehehe dannnnn amatlah.. kebudak budakkan -_-

Kasi tonggek sikit sama dia padan mukaaa caca, pendek sangat sapa suruh :p Alamak aksi 18++ HAHAHAHA 


Apaaa gaya hg buat ni yanaaaa ya Allah teruk nauuuu :')
🌙 SNAP DI PADANG UMUM BUTTERWORTH (TENGOK MINION) 🌙 lah sangatt..

Oke nah sopan kit laaaa, sampai malam wehh!! hmm

Sekiaannnnn, penutup nyaaa, timakasih.. lega nohh hampaaa jenoh scroll hehe mintak maaf naa semua :')


Hampa jangan tanya nah pasaipa pic raya aku tak lawa, maklum la aku pi dua ketoi rumah jaa ui. Dah la pi dua ketoi rumah, gambaq pun banyak dalam keta ja makbedah uii. Tak edit dah pakai vsco ka apa bagi lawa, sebab takdak mood! (haa nampak tanda seru tuuu hehehe) . Biaq pi tak lawa la asaikan ada gak la gambaq pakai baju raya an, dengan mekap comot tomot haihh.. Sis redhooooo T_T jenuh scroll hampa noh tengok pic ni hahaha padan mukaa :P Sakit mata dak? Jenuh paihni kena buat spek laa kahkah banyak ngat gambaq aku boh, lawa dak pun. Mari berhuhuhuhuhu>_<'' Dah laa semua gambaq sepesen ja bila tengok, hahahahaha posing sana posing sini, walhal kat tempat yg sama ja Ma Shaa Allah.. Apa aku buat ni hm hahaha mohon simpan sikit rasa nyampah hampa tu, jangan tunjuk sgt tau kesian aku hm hm, dah la pi beraya dua bijik rumah ja hahahahaha. :')


Oke sampai takat ni jala nohh, aku pun rasa nak cauu, nak sambung main game sims hehe, apapun thanks hampa yg sudi melawat blog berhabuk nii, especially yg mai sini dtg follow, thanks nahh, kami akan follow balik sorang ii. Maklum laa aku pun dah tatau dah haa ni blog keberapa, tak serik ii cipta blog baru every year.. takdak keinsafan nak setia pada satu blog. hmm paipai !

.Xoxo,
-Yanajie-


You May Also Like

4 comments

  1. cantiknya awakkk! kirim salam kak mai hakhak

    ReplyDelete
  2. hahahaha banyak betul selfie yana! sepesen pula tu selfienya dalam kereta hehe jangan marah.
    Selamat hari raya! :)

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam adik..lama kak tak blogwalking blog dik..hehe..rindu dik yana ni <3 tq tau sudi buat header blog utk kak rabia ya.

    ReplyDelete

Thanks mengomel :D Mmmuahh ! Kihkih