Percutian Ke Little Kingdom?

by - April 25, 2017

.Assalamualaikum cemua..

Entry kalini i nak throwback balik percutian i dengan CikMai yang agak tak menarik. Hahaha Little Kingdom ni bukan luar negara or what yang korang duk imagine tu nauuu. hahaha. Percutian ni secara 'partner' yee. Bukan cikyana partner dengan CikMai yee. Tapi Partner bawah umur. Yaa dah namapun Little Kingdom kann. Hahahaha Taraaaa

Alamak apa aunty buat nii, gegor lee nakk sorry kekeke
Taraaa. Buat ikan kertas ni secara berpasangan tau uolss sweet, bukan :p awak ade? :3
Hahaha ni la partner CikMai+ Dania and Cikyana dengan sikecil tu lerr Aamily CinCinCot hahaha Caca..

Biasa laa percutian yang 'seronok' kan haha kita spent quality time with babies2 terchentaa. so CikMai plis thanks to me sebab i tak kutuk u macam u kutuk i di entry u ye haha i sanggup semakkan entry i dengan nama u euww haukennai :p

Okay ni dia CikMai blogger miss obsesi tu kahkahkah padan muka kena buli dengan iolss balik muahahaha :3
Seperti kome semua tahu la kan perempuan yang belakang tu em poyo poyo sikit tu huahua. Dia sekali update entry nak tajuk letops ajer. Siapakah Pula YanaJie bagai.. Tengok! Orang ingat aku nak tiru hang dah ciss tagunaaaa. Mohon sedar ye asal usul u tu cikmai muahahahaha. Nasib blog lama i hilang haa tapi tula bagus jugak hilang kalau tak kaaa emm peii orang tau link blog cikyana yang sangat sangat lah fanatik pada makanan hahahahahaha. Act dulu link blog iolss (www.sukatomyam.blogspot.com) hahahahahahha tu laa blog first yana. Nampak tak punya minat dekat thai food? Sampai jadikan link blog sebagai mangsa hahahahah. Then blog sukasuki yana yang kedua wujud sampai sekarang. Tapi penulisan yang agak em kenodgo jugak laaa. Boleh kata dirahsiakan sampai sekarang jugak laa hahaha.. Tapi takpa harini iolss bongkarkan penulisan yang sangat sangat sangat tak matang iolss ni hahaha pi la tengok tapi JANGAN FOLLOW tauu sebab yana dah pun lupa password blog yana sendiri yang blog lagi satu tu.. So takboleh nak follow sesiapa. *Em yana hg dah lari tajuk dah ni* hahahahahahahaha takpa lari sikit ja kan erm hahaha nah TEKAN SINI .. Okay tu la blog kedua yang agak misteri sikit dulu hahaha tengok pun dah tahu kan erm blog tu yana buat sejak form 1. hahaha blog first time darjah 6.  Tapi takpalah biarlah blog tu bersemadi dengan tenang hmm hahaha menjadi sebuah kenangan yang tidak akan berulang lagi. kihkih.. Sayang nya lupa password wehh hahaha nyanyuk tahap apa ntah lahaii umur muda lagi erm ahahaha :P Baca dan mohon jangan KETAWA :3 itu AMARAN KERAS ye hahaha

Okay back to our topic.. hahahaha lama tak menaip ni dia jadi cakap banyak orang kata hahahaha..
Okay btw nak tengok muka yana dulu boleh la pi melawat blog kedua tu hahaha cursor tu pun gedabak dah haa muka sendiri katakan haha dulu rajin mengedit haa godek godek photoshop la paint tool sai la photoscape la and so on.. Hahaha haa budak darjah 6 advance tauu tahun 2010 haa hahahaha.

Taraaaa ni Yana yang sekarang hahahaha. Kita payung CikMai punya senyuman yang berbeda yee. Tengok first pic tadi n now hahahahah :3 Seronok dapat bahan dia cukup2 haa balas dendam ni muahahahaha.
Anana & My Lil Baby

Apa yang penting.. kerjasamaaaa !

Caca muka tu biaq elok sikit plis hahahaha kan dah dimalukan kehkeh *eh em caca ada ke perasaan malu ni erm hahahaha

Samaa tak muka kamii heheh tak tak muka caca ikut opah n nenek diaa :p

Disini pun dah boleh nampak dia punya buas dan MANJA dia tu kahkah

Hi! Saya suka merap anana saya :p

Kecik kecik cilipadi.. Gumok nyee Anana Muahahaha

Tengok laa hasil kitorang taraaa :p

Taraaaa inilah partner i hehehe. Kecil kecil cili padi tauu. Sweet tak sweet tak erm hehe. Sometimes manja orangnya dan yang PASTI TAK SALAH dia ni sangat KUAT JEALOUS orangnya haa hahaha kalah orang bercinta kan haa. Tak boleh rapat dengan mana mana kanak2 yee laa maklum laa bak kata CikMai yana ni ada aura budak2 betul tak chemaiii kahkahkah :3 Nak masuk Little Kingdom ni kena laa transform jadi "Parents" budak dua ekor ni kahkah.. Habis reputasi CikYana dan CikMai, bawak dua budak ni orang ingat kami berdua ibu tunggal kahkahkah.. Dah la abang magic tu comel,, eh eh hahahahaha :p

Kami lepak di gym kanak kanak yee.  
Nampak tak penyayang nya Cikyana ni berbanding CikMai? Hmm HAHAHAHA

Pelukkk jangan tak pelukk haa berebut2 :3 BHAHAHA

Buah hati jantung limpa usus pedal ehh hahahaha.. tersamakan dengan pedal pula em haha nyum3

Okayy sekarang time untuk Anana buh gambar SYOK SENDIRI Anana pulak kayhh.. HAHAHAHA

Waktu ni selfie pakai fon CikMai sebab fon iolss rosak hahaha so tekan apa benda tah dia snap dah dengan muka masam begini hahahaha

Okay ni gedik..

Ni lagi laaaa gedik! hahahahaha ish bukan dia CikYana la tak gedik sehari ni haihh harubiru noooo kehkeh mintak maaf noo muehehe

Okay okay nah tak gedik sangat kekeke.. 
Amik kauuu serious terusss,,,

Okayy dah sampai penghujung entry mengarut nie..  kuang3

 Okayy alhamdulillah, banyak jugak terbahan terkecam CikMai.. Disini saya nak mintak maaf yee hahaha .. Tula siapa suruh menghasut suruh jadi blogger lagi hahahaha padan muka hang hahahahaha sakit hati tak lagi? Kalau tak sakit hati nanti aku sakitkan lagi ye CikMai.. Muahaha macam anjing ngan kucing ka macam kucing dengan tikus? Yang pasti iolss nak jadi kucing. Kkk stop! Mengarut banyak dah ni hahahaha :p baibai

MENTION : CIKMAI SI MISS OBSESI
kahkahkah.. sempat lagi bahan link blog makcik neh kehkeh..

You May Also Like

5 comments

  1. Hahahaha awat kuangsam sangat ni T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapa suruh kecam aku sangat kat entry luuuu :P

      Delete
  2. hahahaahhaha gaduh la korang adik beradik. terhibur kita tengok :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha geram ngan macik tu mentang2 blog dia dah pemes, dia kecam org sini tak henti2 fuhh

      Delete
  3. amboi sweet je dua bradik blogger ni... thibur para pembaca.. salam singgah dan salam kenal yana :)

    ReplyDelete

Thanks mengomel :D Mmmuahh ! Kihkih