Macam Chipsmore Laaa O_o

by - April 22, 2017

.Assalamualaikum semua.
*Sambil mengheret Teddy Bear

Hi, aku YanaJie. Dulunya blogger yang aktif since darjah 6 (perghh lama noo, nampak macam tipu kan? Hahaha tapi im serious okayy). Yalakan dulu cikyana takdak phone nak dilayan. Dulu aktif dengan berblogging jaa. Amik tempahan mengedit blog apa bagai. I pun tak sure macam mana aktif dan minatnya iolss dengan blog ni. Tapi sejak datangnya telefon bimbit dalam hidup, cikyana sudah mula lupa diri dan meninggalkan zaman blog atas sebab geram wehhh blog lama hilang. Boleh kata every year la aku buat blog baru hahaha. New Year New Blog hahaha tapi tak naiss la kann hm betapa banyak nya kenangan dengan blog dulu, tapi tu laa atas dasar sifat tamak, pi pakai domain pastu tak pandai nak bayaq haha maklum la waktu tu baru form berapa dah belagak. Haaa sekarang padan muka. Sobs sobs hahaha.

Ehhh siapa yang macam Chipsmore tu? Hahahaha Sekejap ada sekejap hilang. Erm setelah berbulan lamanya tak on, Akhirnya aku on jugak sebab baru lepas settle tukaq template. Dulu pakai simple template, n now kita pakaikan blog kita body baru, tapi kot mana pun kaler pink biru lee menjadi pujaan hehe. Now kita tukaq kepada responsive template sebab kita jeles tengok blog MAKCIK NI dah transform ke responsive kihkih.. Takleh jadi niii. So kita pun transform jugak takira takira.

Selama ni cikyana menghilang bukan kemana pun biasalah, tahun lepas baru nak daftar masuk uitm setelah sekian lamanya cikyana berehat hahaha sebab best kot kerja kantin duk dapat duit tetiap minggu, dia jadi takmau study. Tapi kat last mama suruh sambung jugak.. So disini saya pun dah cuti semester kan (5bulan uolss) hahahaha, so cikyana pun amik kesempatan nak buat entry laa harini. Entah laa mood nak menaip datang dengan tiba tiba kehkeh. Maybe sebab tengok blog ni dah lama tak berupdate kann kehkeh..

Nah sekarang kita belanja gambar cikyana yang semakin bahagia (gendut) muahaha..


















Kkk fineeee, banyak pulak gambar i payung yee em hahahahahahahahahaha macam entry syok sendiri dah ni em hahaha, siapa kos Library Science haa boleh la jadi geng iolss em haha, kos ni tak ramai laki.. mostly semua girlss je laa :* Hekss.. kalau ada laki pun, memang limited edition sangat haa hahaha..

Psst.. Pstt.. Jangan tegoq speck saya k plis plis erm hahaha tu sebab rabun tauu bukan spek hiasan yee hahaha :P jumpa di next entry! Kihkih berapa bulan lagi pulak laa erm hahaha maklum laa chipsmore kann huahua :3

Xoxo!
YanaJie.



You May Also Like

9 comments

  1. Welcome back, jangan lupa edit comment yang hodoh ni. muahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha Maii! Buli adik ehh. :P
      Btw welcome back and happy blogging, Yana. Saya follower ke-10 kat sini. ;)

      Delete
    2. Dia memang takguna sikit suka buli orang hahaha brr >< thanks ana :*

      Delete
  2. hii ^^ ambil course apa dekat uitm merbok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ^^ Yana amik course library science :3 hihi

      Delete
  3. hehehe..adik beradik blogger..

    wow best la tu..ada geng

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha dulu rajin update merapu2 sekarang ni rasa malu pun ada hahahaha, tapi atas desakan cikmai yang bising tu haha join jala balik alang2 dah cuti sem. Bole la isi masa lapang dengan blogwalking dan menulis entry :p

      Delete
  4. Welcome back yana jie! hahahaha kemain adik mai ni. darjah 6 dah siap ada domain sendiri. punyalah power fuhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha thanks syed.. Alamak tolong jangan kecam plis, past is past okai hahahahaha :') Domain itu telah menghancurin sayaaa hahahaha :'3

      Delete

Thanks mengomel :D Mmmuahh ! Kihkih