IM BACKK

by - January 09, 2017

Assalamualaikum...

Fuhh .. Lama an tak bertemu. Bukan nak kata laa em lama menghilang an an an kehkeh. Bukan apa la hmm sejak sejak masuk belajaq ni takdan ceqq nak main blog pun. Tengok blog pun macam dan berhabuk teruk sangat dah hm..

Dulu kalut sebab nak spm. Pastu kalut ngan kerja kursus seni lagi, haa time bilanya nak on kan camni? Ni pun rasa nak update sebab rindu sangat sangat dengan blog pink ai ni. Blog yang keberapa ntah la kan hm..Sebab dulu pakai domain pastu tak renew haa elok sangat, follower beriban pun dah takdak. Bukan follower ja, sekali dengan ii blog tak kelihatan dah. link blog pun dah jadi tak wujud. Hmm tsk tsk.

Ok laa nanti ada masa, dah dapat laptop ka an kita sambung our story mory. hias blog yang dah tak berupa ni. tata <3 Muah ciket, 

Sampai ketemu lagi..

NIPUN UPDATE SEBAB DUK LIBRARY SAT HMMM
BABAIIIII T_T

You May Also Like

5 comments

  1. Oi budak kalau nk pakai responsive template cakap je aku boleh installkan ok. hihiks

    ReplyDelete
  2. Jemput join bloglist aku.

    https://missobsesi.blogspot.my/2017/04/misi-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. Hai, salam kenal ya. Blognya sdah di follow ya.pls follow me back

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, salam kenal jugakk ;) Btw saya sudah membalas kunjungan awak. thanks ya done followback n thanks follow !

      Delete
  4. hi dik...rindu adik..nanti update blog selalu ok? ada masa free kak rabia singgah sini ya.

    ReplyDelete

Thanks mengomel :D Mmmuahh ! Kihkih