Bertolak KL katanya

by - March 05, 2015

Assalamualaikum.

Haa esok kemungkinan bertolak ke KL. Sapa ? Ahaa not me lahh. Mama nd abah dengar kata la nak pi sana besok atas urusan nak amik kereta balik yg dipakai oleh dia ni haritu. Muehehehe, (ada can la aku nak belajar drive viva en ngehngeh)

Aku ingat nak ikut sekali, but fikirkan balik biarlah mama nd abah sambil pi amik keta sambil dating jugak kannn , muahahaha so wifi tak perlu la ditutup untuk besok (mungkin). Hehe ada mi disebalik udang lamakk .

Btw , to mama nd abah:

  • Semoga selamat pergi dan sampai.
  • Baca doa kenderaan , penting tu. Hehe
  • Drive keta elok elok nae.
  • Safety first! Ingat la org tersayang kalau nak pecut macam f1, jangan risau rumah kita tak lari kemana pun eheh.
  • Seat belt jangan lupa pakai pulak.
  • Mama jangan tidur, perhati sama abah tu drive ngehngeh.


P/s: Selamat berdating mama nd abah kuuuu~

Gdbyeee uolss !




Takecare mom nd dad ..

You May Also Like

1 comments

  1. Woi hang dah pasepa blog nak omey angat. kasihanilah aku blog huduh gitu T_T

    ReplyDelete

Thanks mengomel :D Mmmuahh ! Kihkih